Fordyb dig
Picture
Picture
Picture

Sonic (the Hedgehog).

SONIC (the Hedgehog). Det superhurtige, blå pindsvin. Sjovt nok ligner han slet ikke et pindsvin, bortset fra frisuren. Han ligner faktisk mere en ræv eller en ulv. FAKTA:
Skaber: Yuji Naka.
Udseende: Blå og slank. Han har spidse ører og en lille næse.
Fjender: Doctor Eggman, Knuckles (Han er en rival, ikke ligefrem en fjende), Shadow the Hedgehog (hvis han har lyst til at være Sonics fjende).
Styrke: Han er superhurtig og kan løbe hurtigere end lyden. Kan også forvandle sig til Super Sonic når han har alle Kaossmaragderne.
Svaghed: Han har måske lidt svært ved at stoppe, og kan let komme til at løbe ind i noget der er FOR hårdt til ham.
Firma: SEGA.
Debut: Sonic the Hedgehog (1991).
Andet: Han forhindrer Dr. Eggman I at få ‘’kaossmaragderne’’, mens han selv samler dem. Det er nogen mystiske smaragder, der har mærkelige kræfter. Når han har alle 7, kan han lave sig om til Super Sonic, som er gylden og har pigge der vender opad, og han kan flyve rundt og smadre alting. (Ikke fordi han har lyst). Han skulle rigtigt have været en kanin, der samlede ting op med ørene, men det blev han altså ikke...!

Tails (Miles ''Tails'' Prower)

TAILS.
Den superseje ræv, der kan flyve ved at vifte med sine haler. (Han har flere end en).
FAKTA:
Skaber: Yasushi Yamagutchi
Udseende: Han har mange haler, og har en orange/gul pels. Det skifter nogen gange i de spil han er med i.
Fjender: Dr. Eggman, Knuckles, Shadow the Hedgehog (nogen gange).
Styrke: Han kan flyve ved at vifte med sine haler, er også ret hurtig ligesom Sonic, og er også meget klog. Han er gruppens nørd.
Svaghed:  Han er måske ikke den bedste til at kæmpe,
Firma: SEGA.
Debut: Sonic the Hedgehog 2 (1992).
Andet: Han er den tredjemest populære figur i serien, lige bagefter Shadow og Sonic. Hans fulde navn er faktisk Miles ’’Tails’’ Prower. Det er et ordspil for Miles per hour, som betyder kilometer i timen. Hans pels har også skiftet farve med årene.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture

Shadow (the Hedgehog)

SHADOW. Pindsvinet Shadow er en sær fyr. Han gør lige hvad der passer ham. Nogen gange har han lyst til at hjælpe Sonic, andre gange har han lyst til at hjælpe Dr. Eggman.
FAKTA:
Skaber: Takashi Iizuka.
Udseende: Han ligner meget Sonic, han er bare sort og har en rød stribe gennem håret.
Fjender: Kommer an på situationen. Hvis kan er med Sonic, er det Dr. Eggman, men hvis han er med Dr. Eggman er det Sonic. (Det siger sig selv).
Styrke: Ved hjælp af de 7 kaossmaragder kan han kontrollere tiden, så det ser ud som om han er meget hurtigere ned alle andre. Men han er altså også ret hurtig.
Svaghed: Han kunne måske godt risikere at komme i problemer hvis han nogen gange hjælper Dr. Eggmans fjender, eller Sonics fjender, og nogen gange hjælper Sonic eller Dr. Eggman.
Firma: SEGA.
Debut: Sonic the Hedgehog 2 (1992 )
Andet: Han er i virkeligheden kommet til verden via. et eksperiment på at lave en livsform.PS: Shadow betyder skygge!

Knuckles (The Echidna)

KNUCKLES (the Echidna).

Knuckles er rent faktisk en myresluger, men han ligner ikke en, og han spiser faktisk slet ikke myrer.
FAKTA:
Skaber: Takashi Thomas Yuda.
Udseende:
Han ligner meget Sonic, men han har store hænder med spidse knoer.
Fjender: Dr. Eggman, Sonic (Rival), Shadow the Hedgehog (ikke altid)
Styrke: Han har pigge på knoerne, som han kan slå med. Ligesom mange af figurerne i Sonic‐universet er han meget hurtig. Han er også mester i forskellige slags kampsporter, og har nogenlunde de samme fysiske kræfter som Sonic.
Svaghed: Han er fysisk meget stærk, men ikke lige så stærk mentalt.
Firma: SEGA.
Debut: Sonic the Hedgehog 3 (1994).
Andet: Echidna betyder myresluger. Han er også den eneste overlevende af arten Echidna.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture

Dr. Eggman

DR. IVO ROBOTNIK alias DR. EGGMAN.
Manden er gal! Dr. Eggman er lidt gakgak, og drømmer om at finde alle 7 Chaos Emeralds (kaossmaragderne).
FAKTA:
Skaber: Naoto Õshima.
Udseende: Han ligner lidt Teddy Roosevelt, han er bare meget tykkere og ikke nær så pæn… han har altid en rød jakke på og har lange ben.
Fjender: Sonic og alle hans venner. Også Knuckles og Shadow.
Styrke: Han laver alle mulige maskiner, og det er han faktisk ret god til.
Svaghed: Det lykkes aldrig for ham.. måske er han lidt for blød til at være ond superskurk.
Firma: SEGA.
Debut: Sonic the Hedgehog (1991).
Andet: Han ligner lidt Teddy Roosevelt, en amerikansk præsident, som var med til at opfinde den slags bamser vi har i dag. Det var faktisk med vilje at han skulle ligne ham. Hans rigtige navn er faktisk Ivo Robotnik.

Biroller

Her skriver vi lidt om nogen biroller, dvs. personer der ikke er nær så vigtige for Sonic‐serien. Derfor står der ikke så meget fakta om dem.

AMY. Det er Sonics kæreste, selvom Sonic faktisk selt ikke VIL have en kæreste. Hun har bare udnævnt sig selv til ’’Sonics kæreste’’. Hun hedder faktisk Amy Rose, og hed faktisk også Rose the Rascal i starten. I starten lignede hun også mere Sonic.

Picture
Picture
Picture
BLAZE (the Cat). Sonics sære rival, som også er ude efter Chaos Emeralds. Hun er meget sky, men hvis hun mister besindelsen bliver hun meget voldelig og stærk. Hun var heller ikke med fra starten, og har ikke været med i så mange spil, så hun er ikke en decideret rival.

BIG (the Cat).

En 18-årig, tyk kat. Han er meget rolig, som man også kan høre når han snakker, men han er også meget stærk. Han lever i junglen sammen med sin ven, ’’Froggy’’. Han bærer også tit rundt med en fiskestang, fordi han elsker at fiske.

Picture