Fordyb dig

         Legendariske MTB ryttere

  Julian Absalon

Rockermiljøet af Orbea Racing Team fortsat med at være fan favorit og fortrolig med specialiserede støtte, da det igen har vundet denne pris, som allerede er blevet tildelt i 2004, 2006, 2007, 2008 og 2009.

Julian absalon, der i år har været alt for heldig med resultaterne
Han har netop vundet i world kup i offenborg,tyskland
Men der har været konsekvent og har vist en kampånd ud over det sedvandlige sædvanlige det gav ham en anden plads i det samlede world cup,
Og to anden pladser i world cups for dalby og val di sole og en femte plads i Champery. Og i vm i mont sante anne canada, hvor ham gjorde et opsvingning efter en brækket finger

 

Den franske fortsat at foretrække Cyclingnews læsere, med 4.714 stemmer (28,1%), efterfulgt af australske Sam Hill, 2.639 stemmer (15,7%) og spanieren Jose Antonio Hermida, 2.034 stemmer (12, 1%).

Picture

   Nino Schurter

SCOTT‐Swisspower Team Gør historie ved VM i Canberra, Australien.

Ikke blot har "Nino Schurter Afslut seks år lange epoke Julien Absalon, med Florian Vogel i tredje viste team‐SCOTT Swisspower team en aldrig set perfekt smart taktik racing Dette resulterede i den største succes Of The Year 8 holdets historie.

VM var det klare mål for både Nino og Flo. Selv Sæson Vidste ikke gå så glat på alle tidspunkter, De har altid troet på lykken i verdener. Efter racing VM sidste år på identiques banen, vidste de, at dette løb var i deres favør. Fokuseret, men afslappet de stadig Tilberedt på højde i St. Moritz. En vigtig rolle i forberedelsen spillede deres Erwin Wildhaber (vores mekaniker), Frank Holfeld (vores fysio) & trænerne Nicolas Siegenthaler og Bruno Diethelm. Resultatet af denne indsats ses i dag i år var imponerende opvisning af de to venner.

Hvordan løbet udfoldet. Florian kunne stempel historie er The Race fra begyndelsen. En ledende gruppe af ovnen Herunder olympiske mester Absalon, Jose Antonio Hermida og spansk To fyre SCOTT blev dannet. Lederne blev sammen, indtil den sidste tredjedel af løbet. Alligevel lukkede bag vinderen Geoff Kabush VAR Bromont, Marco Aurelio Fontana og cykelcross specialist Sven Nys. Absalon angrebet før en nedstigning langs. Flo Nino lad forbi, vidste, at hans holdkammerat Var en smule hurtig på Descent. Resultatet af dette træk kunne Begge hold ryttere i en fantastisk taktisk position. Mens Nino havde ingen grund til at arbejde (han havde sin holdkammerat blot 10 sekunder efter), han "kun" skulle hænge på til den store mans hjulet. Lignende situation for tredjepladsen. Det var op til alle Hermida at gøre arbejdet. Han kunne ikke regne med Vogel for at lukke hullet op til ham Schurter og Absalon. Så gik ind i to duetter sammen sidste omgang 20 sekunder fra hinanden. Det ville ikke have været mere eller mindre end reglen igen, hvis Absalon ville have bedre Ved udgangen finish som om han havde næsten alle løbene i de seneste 6 år. I stedet for bare hænge Målet er at Julien Absalon Nino Besvaret Alt opdraget og selv gik til The Front Absalon Get Into the forsvar. Hvad var det mest blev set næste spændende 5 minutter af The History of cross country racing. Nino Fløj i perfekt stil over‐the BMX hoppe ind i kurver for at få et andet her og der er den olympiske mester gjorde ham Den lille forskel er lukket fem, seks gange. Lugtende The Blood, Har Nino ikke give væk Indtil Den historiske føre allersidste tur til at passere linjen tre sekunder foran The Dominator af mountain biking. I en alder af kun 23 år,! Nino Tog krone som den yngste elite verdensmester nogensinde Desuden blev det De skrappest finish i historien også. Snart efter denne hæsblæsende finish den næste handling var stram kommer op. Kampen om bronzen Mellem Vogel og Hermida. Det var sprint endnu tættere og Florian lavede utroligt team succes ved at tage Komplet Tredje. Han Nu er den eneste rytter at slutte i VM medaljer de seneste tre år.
Picture
Picture
Picture

     Florian Vogel

Klar til verdener
Florian Vogel og Nino Schurter er klar fort han stort show ned på VM-finaler og VM! På Racer Cykel Cup i Muttenz, vandt Florian den velbesøgte afsluttende runde af Pokalturneringen på hans helt nye Scott Scale 29er. Han slog Ralph Naf med 11 sekunder. Nino Schurter, cykler også på en 29er, sprintede Absalon igen for tredje plads.

Første sejr til en 29er cykel Den 29er bølge ankom i Europa. Med super letvægts 949-gram 29er frame, er SCOTT klar til dette marked og igen sætte en benchmark, der er grund nok for holdets ryttere til at give det en chance. Resultatet er imponerende. Efter cyklede på hans 29er i to dage kun tager Florian hjem en sød sejr over et stærkt felt.

Løbet Kurset var hurtig, løbet taktisk. 8 ryttere, herunder SCOTT piloter Vogel, Schurter og Gallati blev sammen indtil to omgange til at gå. Efter et brag af Schurter, undslap Ralph NAF og Florian Vogel. En halv omgang for at gå Flo har vundet et par sekunder på Ralph, nok til at vinde sit andet løb inden for en måned. Patrik Gallati viste, at han er varm for verdener så godt. Han opholdt sig med de bedste til det sidste, sluttede på 7., som gjorde ham til den U23 vinder.

Tælle ned nedtællingen er begyndt. Denne lørdag i Windham, New York, Nino forsøger at vinde den samlede World Cup-titel for første gang. Han er stram med Absalon og Khulavy. Men tror på sin chance. Ud over de VM, han ønsker at forsvare sin verdensmester titel ugen efter i Mt. St. Anne, Canada. Verdensmester trøje er også Florian Vogel's drøm. At han kan vinde, han viste igen i denne weekend. Roger Walder og Andri Frischknecht færdig i tredje, men vandt den samlede titel i deres kategori. Ud SCOTT-
Picture
Picture
Picture

Alberto Contador

alberto carntrador traner ikke kun på racer cykel, han traner rent faktisk også på mtb. efter tour de france har den berømte alberto cantrador kun cykled gadeløb. han har fåred en ny Specialized. som han syndes er rigig god.
men mon han ikke snart skifter tilbage til racer cyklen
så han kanvære klar til at køre for saxo bank
Picture