Fordyb dig

Familiehunden:

Når man skal finde den rigtig familiehund, er der mange ting, man skal overveje. Fx skal man overveje ,om man har nok plads i huset, fordi når en hund er fuld voksen ,kan den godt fylde meget.

Man skal også tænke på, hvor meget tid man har til at passe og pleje hunden. Hvis man elsker aktive gå/løbeture i skoven eller vis man foretrækker en hurtig gå tur i kvarteret. Efter det kan man til passe sig en hund efter, hvordan man er, også hvis man bor på en gård, skal man nok ikke ha` en Chivava. Til en gård,  kan man jo tage en dansk-svensk-gård-hund, border collie eller den slags collier/hunde.

Voksne hunde kan ikke lide at være af alene hjemme ,hvis nu man skal flytte, rejse, nye arbejdstider eller andet, så bliver den nemlig usikker.  Hvis en tryg hverdag pludselig ændres, kan nogle hunde pludselig udvikle sig til problemer. Fordi at hunde er et vanedyr ,og specielt hvis man har en blød eller lidt følsom hund, kan ændringer i hverdagen være nok til at hunden føler sig usikker. 

 På en varm sommerdag behøver du ikke rejse dig fra havestolen for at gå med din hund. En bold i et børnebassin køler og er sjovt for hunden. Små racer skal selvfølgelig selv kunne gå op i og fra bassinet.  Du kan lav en rampe og fyld ikke for meget vand i bassinet.

Picture
Picture
Picture
Picture