Fordyb dig

Hvad vi kan lide ved ishockey

...

Ishockey

                  Ishockey

Hvad vi synes om ishockey: vi synes at ishockey er en helt vildt sjov sport.

Christian:

Fordi man bruger mange muskler og fordi at man for mange venner. Der er også sjovt at løbe på skøjter og drible med pucken samtidig.Jeg kan også lide sporten, fordi det er en kontakt sport. Jeg spiller i Silkeborg sammen med Lucas og Marcus.

Lucas:

Det er en fed sport, Men også rimelig hård. Man møder også mange venner og det er super rart. Jeg er målmand det er sjovt og meget sindsygt, men det er jeg jo også. Mange tror, at det slet ikke er hårdt. Men det er det virkelig. Jeg spiller i Silkeborg SSF.

Marcus:

Jeg kan godt li ishockey, fordi at man går til den, og det en den eneste sport jeg kan finde ud af. Men ishockey er jeg ret god til, en anden grund er at min far kommer fra Canada (og ishockey kommer fra Canada). Jeg spiller i Silkeborg/SSF. Jeg er nok i top 3 på mit hold. Jeg spiller venstre vinge og laver gode mål (på Lucas haha)    
Hvordan en ishockeybane virker

En ishockeybane virker ved at to store maskiner er under isen og holder den kold.

Når isen bliver slidt kommer en ismaskine, som er en bil, der kører vand over isen så den bliver glat.
Pittsburgh Penguins


Vi har da også et hold som vi holder med. Det hedder Pittsburgh Penguins det kommer fra USA, og er et af de bedste i NHL ( NHL ER LIDT SOM LA LIGA I FODBOLD). Vi har lavet  nogle sider, hvis I vil vide mere