Fordyb dig

Grøn glitter chok

Picture
Du skal bruge:1grøn-1mørkere grøn-1gul-1hvid-1glimmer-1top coat-1base coat. 1 svamp.
Start med at putte base coat på, og lad det tøre. put derefter en hvid på, og lad det tører. Tag svampen og put noget gult på et af hjørnerne og tryk det på i toppen, og lad det tører. Tag svampen igen og put noget grønt på og tryk det på samme måde bare ned til halvdelen af neglen. Put den mørkere grøn på svampen og tryk på samme måde bare oppe i toppen og lad det tøre. put en hel masse glimmer neglelak og bare tryk svampen på det. Put til sidst top coat på.

Stars and stripes ( USA Flag )

Picture
Du skal bruge: 1 rød- 1 hvid- 1 mørkeblå- 1 sølv el. Hvid- 1 top coat- 1 base coat.
Du skal starte med at putte base coat på, og lad det tører. put den hvide på, og lad det tører. Mal en lille retaklen oppe i hjørnet, og lad det tører. Mal nogle tynde streger fra den ene ende til den anden ( på den lange led). Når det blå felt er tørt så mal nogle prikker med sølv  eller hvid. Og till sidst put top coat på.

Fransk manicure

Picture
Du skal bruge: 1hvid- 1top ncoat- 1base coat-1 sæt hvide negle klister mærker.
Put base coat på og lad det tører. Put et af klister mærkerne på og sæt det lidt længere nede end hvor neglen sidder. Tag den hvide og mal på neglen, og tag klister mærket af og lad det hvide tøre. Put Top coat på. 

Blomster

Picture
Du skal bruge: 1 base coat- 1top coat-1glimmer brun-1 pink-1sort-1tynd træpind.
Put base coat på og lad det tører. Put Glimmer brun på, og lad det tøre. Tag den pinke og lav fem prikker, de prikker skal tøre ca. 30 seck. og så skal du tage træpinden og trække lidt af det pinke ind mod blomstens centrum, gør det ved alle prikkerne. Og så tager man den sorte og laver en prik i centrumet. Når det hele har tøret, skal du putte top coat på.

Smoking

Picture
Du skal bruge 1-Hvid-1-sort-1-rød-1-bly-1stk- tape-1-topcoat-1-Basecoat.'
Put base Coat på, og lad det tører. Put den hvide på derefter og lad det tører fuldt ud. Tag et stk. tape og klip en trekant og sæt det på der hvor det hvide skal være, og så mal sort. Imens det sorte stadig er vådt så tag tapet af, og lad det sorte tører. Tag blyet og dyb det i noget hvidt neglelak og 2 prikker i det sorte. Brug den anden ende af blyet til at lave sorte prikker i det hvide " felt". Mal en butterfly i det hvide felt og lad det tøre.  Og put top coat på til sidst. 

Jordbær

Picture
Du skal bruge: 1-grøn-1-rød-1-gul-1-tynd træpind-1-base coat-1- top coat.
Start med at putte Base Coat på, og put derefter rød på, og lad det tører. Tag den grønne og lav ¨siksaker" i toppen af neglen og fuld dem ud. Når det grønne har tøret, tager du træpinden og dypper den i den ule farve, og laver nogle tynde streger. Put til sidst top coat på.


WHAT!?

Picture
Du skal bruge: 1-gul-1-sort-1-rød-1-Top coat-1-base coat.
Start med at putte base coat på, pg så put den gule på, og lad det tøre. Mal et slags " WHAT" tegneserie ramme ude i siderne med sort, og så kan du tegne et ? og et ! inden i rammen. Og når det har tøret så put top coat på.

 Undskylder for de dårlige billeder, det ser meget bedre ud i virkeligheden.( alle farverne må selfølgelig byttes ud med en anden farve)