Fordyb dig
Regler

Man skal bruge 3 hold med 4 spillere. Vært hold repræsenterer en farve Sort, Grå og Pink. Det er også muligt at spille 3 hold med 3 spilere.

Kin-Ball indendørs bold skal være Ø: 120 cm V: 960 g, og skal have farverne Sort eller Pink. Kin-Ball udendørs skal være Ø: 102 V: 1000 g, og skal have farven blå. Den udendørs bold er mindre, da den er lavet at et tungere materiale.

Den nomale banestørrelse er 21,40 m X 21,40 m.

Tælletavlen markere holdenes farver, det gør det overskueligt for holdene at se hinandens point. Det har også betydning for holdendes strategier.

Den officielle spilletid er 3 X 10 minutter - med 5 minutters pause mellem hvert sæt. Der er kommet en ny spilletid der hedder ’’3 af 7’’, hvor man spiller perioder af 7 minutter, og der findes en vinder af vært sæt. Første hold der vinder 3 sæt, har vundet hele spillet.

Når man starter trækkes der lod om hvilket hold der skal starte med en serv. Udgangspositionen er at der dannes en firkant rundt om server holdet sådan at når de skyder er der en i alle retninger.

Idet bolden serves, skal serveren råbe OMNIKIN!- og farven på en af de andre hold. Bolden skal serves ved at man slår eller skubber bolden med to hænder. Når man slår til bolden skal det være med ’’to- arms-slaget’’ ved ’’to-arms-slaget’’ er hænderne foldet, armene har skuldre højde og man står med let bøjede ben. Så drejer man kroppen 90 grader væk fra bolden og slår så til.

Når bolden serves, skal de 3 andre spillere røre bolden. De øvrige spillere skal holde bolden over jorden så at det bliver muligt for serveren at skyde.

De fire spillere på vært hold skiftes til at serve. Hvis en spiller server flere gange i træk, tæller det for fejl, og de to andre hold for point. Holdet skal røre bolden 3 mand, inden for 10 sek. Så snart de alle 3 røre bolden, skal der serves inden for 5 sek. Det er ikke tilladt at skyde bolden uden for banen, det tæller for fejl, og de to andre hold for et point.