Fordyb dig

Nail art

Hvorfor og hvordan valgte jeg dette emne:

Jo, det er en lidt lang historie, men for at gøre en lang historie kort. Det startede jo med, at vi skulle vælge et emne, og jeg var helt blank, og så fik jeg en idé. Jeg ville kigge mine mobil billeder  ( Meget mærkeligt tænkt, men det gik jo meget godt)  og så, så jeg et billed af et af mine " nail art designs" og så vidste at jeg ville lave det. Og grunden til jeg ville lave det, var jo fordi jeg elsker at være kreativ og så på mine negle. Og ja, man kan jo gøre det mange andre steder på kroppen, men jeg ved ikke helt hvorfor jeg er så vild med mine negle. 

 

Hvordan startede du med at lave Nail art?
 

Det startede med at vi havde et projekt om penge i engelsk hvor vi så skulle lave butikker, hvor min veninde ( Nicoline )og jeg havde en " salon" hvor man bla. kunne få manicure. Og så viste min anden veninde ( Anne )hvor man kunne lave blomster ( nail Art) og jeg synes det var så sjovt og hyggeligt at jeg blev  ved med at gøre det derhjemme. Og så da min mor og søster skulle til London tog de en pakke med ti neglelakker med hjem, og det var sådan nogen med tynde pensler og små tuber, så nu kunne jeg rigtig lave nail art. Jeg så alle mulige Nail art video'er om hvordan man gjorde, og så blev jeg rigtig inspireret. Og lige siden har jeg bare " stenet" nail art!
  

Hvem er jeg?

Jeg er en pige, der hedder Frederikke og går 6 klasse. Jeg er 12 år gammel, og bruger meget af min uge på at ligge neglelak/ Nail art.

Top Og Base Coat

Grunden til man bruger base Coat er fordi, man kan holde sine negle sunde og ungår misfarvede negle.
Grunden til man bruger Top Coat er fordi, så holder neglelakken længere, og så giver det en skinnende syn.

Hvor for jeg min inspiration fra?

For det meste søger jeg på Youtube " Nail art" og så ser jeg alle mulige video'er om hvordan man laver ditten og datten. Men ellers kan jeg også bare kigge på et billed og prøve mig frem af.

Quick question

Hvor mange Neglelakker har du? - 50- 60 stk. + Et diamant hjul
Hvad er din ynglings Nail art? - Min " grønne glitter chok"
Hvor tit laver du Nail art? - Forskelligt 1-10 gange om ugen
På en skala fra 1-10 hvor meget går du så op i det? -6
 Er det noget du vil fortsætte med i hele dit liv? Nej det tror jeg ikke, jeg vil bare have det som en hobby

Picture

Kunstige Negle

Du kan købe dem dyre og billige, men det er ikke altid de virker godt. De falder hurtigt af( kommer an på hvilke du vælger) Men de kan sagtens bare falde af hvis du skal knappe dine bukser eller åbne en dør. ( DR1 rabatten Om kunstige negle) Men man kan sagtens dem bedre. Du kan få dem sat på af professionel i en " salon" eller " spa".

Tips

Gode tips
  • Start med at file dine negle sådan de får den form du vil have det.
  •  Vask dine hænder før du lægger neglelak på, da neglene er ligesom svampe og kan suge ca. 30% af deres egen vægt i vand , så det kan få din neglelak til at flække og sprække. Vask dem og vent 30 min. til du lægger neglelak på.
  • Brug base Coat for at ungå misfarvede negle
  • Put ikke dine neglelakker i køleskabet, fordi at det danner fugt og så kan man ligeså godt smide dem ud. Opbevare dem et sted som en skuffe!
  • Brug Top Coat for at holde din neglelak mere
  • Lav tynde lag af neglelak, for jo tykkere, jo længere tid.
  • Det hjælper ikke med at puste på neglene eller ryste dem, det gør ingen effekt. Når du  puster kan du risikere at der kommer spyt ud og rammer dine negle og så danner det luft bobler, og hvis du ryster kan du ramme noget og det kan give riser.
  •